• Contacteer ons! 03 500 96 96

Laat uw badkamer betegelen door een vakman

De afwerking van een badkamer gebeurt dikwijls met tegels. Het geeft uw badkamer een prachtige uitstraling en het is ook meteen onderhoudsvriendelijk. Om uw tegelwerk te laten stralen, laat u uw badkamer ook betegelen door Van Den Wouwer Wilfried.

Tegen en vloeren

Bij een grondige badkamerrenovatie mag u eveneens uw favoriete tegels en vloeren kiezen. In de regio Nijlen komen wij ze vakkundig plaatsen voor het gewenste resultaat. Wij bieden u een brede waaier aan mogelijkheden aan:

  • zandsteen (keramiek met profiel)
  • keramische tegels (faience, terracottategels, mozaïek)
  • natuursteen (blauw, marmer, basalt, kwarts, leisteen, porfier)

Afwerking

Uw nieuwe vloeren en betegelde muren worden steeds nauwkeurig afgewerkt door Van Den Wouwer Wilfried. Wij voegen de vloeren en tegelwanden netjes in en voor de laatste afwerking werken wij met silicone voor een extra waterdicht resultaat.

Totaalpakket

Een badkamer vernieuwen met Van Den Wouwer Wilfried betekent dat alle onderdelen aan uw badkamer in het nieuw worden gestoken. Sanitair, elektriciteit, tegels, muren tot de plinten, er wordt niets over het hoofd gezien.

Contact

Regel vandaag nog een afspraak met Van Den Wouwer Wilfried om uw badkamer te betegelen. Vanuit Nijlen komen wij naar u toe om deze werken samen met de andere renovatiewerken tot een goed einde te brengen.

 

Onze diensten

Badkamer vernieuwen

Badkamerrenovatie

Badkamer cementeren

Inloopdouche waterdichtmaken

Top