• Contacteer ons! 03 500 96 96

Sanitair voor uw badkamer vakkundig geïnstalleerd

Maak in uw badkamer gebruik van de meest efficiënte en gebruiksvriendelijke sanitaire toepassingen. Van Den Wouwer Wilfried weet op uw vraag het meest ideale sanitair voor uw badkamer te selecteren. Combineer de aanpassingen met een grondige badkamerrenovatie.

Sanitair

In de omgeving van Nijlen zijn wij uw aanspreekpunt om het sanitair in uw badkamer te vernieuwen of te vervangen. Wij werken met kwaliteitsvolle merken om u een duurzame oplossing aan te bieden. De plaatsing gebeurt professioneel en volgens uw plannen of wensen.

Elektrische boiler

De loodgieterij in uw badkamer mag u volledig toevertrouwen aan Van Den Wouwer Wilfried. Wij plaatsen niet alleen de leidingen en het sanitair voor uw badkamer, in Nijlen en omstreken installeren wij eveneens uw elektrische- of gasboiler zodat u snel warm water heeft.

Badkamerrenovatie

Het plaatsen van nieuw sanitair kan u gerust combineren met een totale badkamerrenovatie. Van Den Wouwer Wilfried is namelijk uw specialist om de badkamer te vernieuwen. Met slechts één aannemer zal uw badkamer een heel nieuw en verfrissend uitzicht krijgen.

Contact

Neem meteen contact op met Van Den Wouwer Wilfried. Wij staan voor u klaar met een professionele service en werken om uw badkamer de uitstraling te geven die u wil.

Onze diensten

Badkamer vernieuwen

Badkamerrenovatie

Badkamer cementeren

Inloopdouche waterdichtmaken

Top