Eén aannemer voor uw badkamerrenovatie

Professioneel advies en kwaliteitsvolle materialen, het zijn maar enkele troeven die u van aannemer Van Den Wouwer Wilfried mag verwachten bij een totale badkamerrenovatieVanuit Nijlen komen wij naar u toe om uw badkamer te vernieuwen zodat ze voldoet aan uw huidige maar ook aan uw toekomstige eisen.

Afbraakwerken

Bij het renoveren van uw badkamer regelen wij in de eerste plaats een veilige en nette afbraak van uw oude badkamer. Het puin wordt meteen afgevoerd en de werf wordt in orde gebracht om de inrichting van uw droombadkamer op te starten.

Sanitair

Uw badkamer wordt nadien functioneel ingericht met de nodige sanitaire toepassingen. Van Den Wouwer Wilfried is helemaal thuis in het installeren van toiletten, wastafels, ligbaden, inloopdouches en waterverzachters en alle andere sanitair voor uw badkamer.

Betegelen

Naast het voorzien de waterleidingen en elektrische bedradingen wordt uw badkamerrenovatie verder afgewerkt met uw favoriete vloeren en muurtegels. Ook de plafonds worden weer gelegd of geplafonneerd voor een volledig afgewerkt resultaat.

Contact

Geef uw badkamer weer een totaal nieuw elan dankzij een badkamerrenovatie uitgevoerd door Van Den Wouwer Wilfried uit Nijlen. Wanneer u voor deze werken staat, is het nu het moment om contact met ons op te nemen.

CONTACTEER ONS

Badkamerrenovatie Van Den Wouwer
Vonderstraat 14
2560 Nijlen

0472 93 01 37
[email protected]