Wij cementeren uw badkamer

Bij Van Den Wouwer Wilfried uit Nijlen heeft u alles voor handen om uw badkamer een totaal nieuw elan te geven. Wij zijn uw specialist voor een volledige badkamerrenovatie. Dit ervaart u tot in de kleinste details van uw project.

Cementeren

Tijdens onze werken mag u rekenen op een waterdichte service. Wij bieden u niet alleen klantvriendelijke diensten aan, wij geven lekken geen enkele kans. In de badkamer cementeren wij bijvoorbeeld uw nieuwe inloopdouche voor vele jaren van doucheplezier.   

Chapewerken

Bij een renovatie hoort uiteraard het leggen van nieuwe vloeren. Van Den Wouwer Wilfried voert dit eveneens vakkundig uit. Door middel van de juiste chapewerken creĆ«ren wij de perfecte egale ondergrond voor badkamervloeren.

Bezettingswerken

Ook het bepleisteren van uw muren en douches behoort tot onze taken. Wij zorgen voor mooie rechte muren die de afwerking, bijvoorbeeld door uw badkamer te betegelen, vlotter zullen doen verlopen. Zelfs voor het bezetten van uw plafonds in de badkamer rekent u op Van Den Wouwer Wilfried. 

Contact

Chape aanbrengen, bepleisteren of uw badkamer cementeren, vanuit Nijlen doet u hiervoor een beroep op Van Den Wouwer Wilfried. Bel onze zaak op en u zal snel kunnen genieten van uw vernieuwde badkamer.

CONTACTEER ONS

Badkamerrenovatie Van Den Wouwer
Vonderstraat 14
2560 Nijlen

0472 93 01 37
[email protected]