Inloopdouche waterdicht maken

Tijd voor een badkamerrenovatie? Of wil u uw bestaande badkamer uitbreiden met een inloopdouche? Schakel dan Van Den Wouwer Wilfried in voor de installatie van deze deugddoende douche. Het geeft uw badkamer meteen meer uitstraling.

Waterdicht

Een Italiaanse douche of een inloopdouche waterdicht maken, is uiteraard erg belangrijk tijdens de plaatsing. U wil uw douche natuurlijk voor vele jaren gebruiken zonder dat lekken een kans krijgen. Dan zijn wij er om dit technisch tot in de puntjes uit te werken.

Betegelen

In de ruime regio rond Nijlen staan wij sterk in het afwerken van uw inloopdouche. Wij plaatsen een homogene chape als onderlaag en werken de douche nadien af met tegels. U moet ze maar kiezen en wij brengen ze aan tegen de muren of wanden.

Badkamer inrichten

Een inloopdouche plaatsen is maar één onderdeel wanneer wij uw badkamer vernieuwen. U kan op veel meer diensten rekenen tijdens deze renovatie zoals het plaatsen van:

  • sanitaire toestellen
  • badkamermeubels
  • plafonds
  • verlichting

Contact

Van uw ligbad plaatsen tot uw inloopdouche waterdicht maken, in Nijlen en omstreken doet u een beroep op Van Den Wouwer Wilfried om uw badkamer in het nieuw te zetten. Telefoneer meteen om uw eerste afspraak voor advies en het opmaken van de plannen vast te leggen.

CONTACTEER ONS

Badkamerrenovatie Van Den Wouwer
Vonderstraat 14
2560 Nijlen

0472 93 01 37
[email protected]